Olen 39-vuotias Sotkamossa kooikerhondjea kasvattava nainen. Kotona asustaa 2 koikkeria ja käppänä.

Etsimme aikoinaan koirarotua joka soveltuisi metsästykseen, lenkkikaveriksi ja perhekoiraksi mutta olisi pienempi kuin silloinen kiharakarvainennoutajamme. Ystäväni vinkkasi koikkerista josta en ollut koskaan kuullutkaan. Googlen kuvahaku ja rakkautta ensisilmäyksellä. Lähialueen kasvattaja Tiina tarjoutui esittelemään meille rotua ja sieltähän meille piakkoin kotiutui Elämäni koira Dino.

Dino oli kaikkea mitä koiralta voi toivoa; lempeä, uskollinen, ehkä hieman diivakin sillä lenkillä ollessa rapakot kierrettiin mutta metsällä ollessa rapa sai roiskua.

Dinosta kuoriutui todellinen metsästäjä mutta myös ulkonäköä koiralla oli. Monta maata kierrettiin näyttelyjen merkeissä. Ikimuistoisin hetki oli Norjassa Euroopan Voittaja näyttely, jonka teimme ystäväni Annen (kennel Oorbellen) ja Outin kanssa. Paljon huikeita muistoja…

Rakastuttuani Dinoon ja yleensäkin rotuun syntyi ajatus toisesta koirasta ja Fiia kotiutui meille Dinon ollessa 2-vuotias. Silloin mietin että tästä se kasvatus taitaa sitten lähteä.

Suurimman järkytyksen koin päivänä jolloin Dino tapaturmaisesti menehtyi. En ehkä vieläkään ole asiasta yli päässyt, Dino oli elämäni koira. Me kuulema puhuimme ihan omaa kieltä <3.

Jotta tämä koira säilyisi jollain tavalla elämässäni mukana,

syntyi Kennel Dinoman´s.

C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA LV MVA EE MVA LT MVA RU MVA BALT MVA IT MVA BY MVA RU GR MVA PMV-14 LTV-15 EUV-15 MV-16 V-16 CAVALRIINA’S DINO DANDINO