Jahtikausi käyntiin

Oli hienoa saada Lapinlahdelta, Lappalaisten perheeltä linnunmetsästyksen alkuun uutisia että Dinoman´s Asterix oli saanut ensimmäisen onnistuneen riistatyön. Poika oli nostattanut fasaanin ylös ja hienosti löytänyt saaliin. Onnea Lappalaisille vielä 🙂 Kuva: Risto Lappalainen

Meidän talossa Fiia odottaa aamuisin puettavaksi metsästypuvun, hyvinkin innokkaasti. Fiia on parantunut vuosi vuodelta jahtihommissa; On todella innokas, sitkeä ja helposti luettavissa. Fiia ottaa hyvin kontaktia; Melkein kuin juteltais toisilleen 🙂 Saalistakin olemme tälle syksyä saaneet mukavasti.

Pennut 3 viikkoa <3

Pennuilla on löytynyt jalat alle ja ensimmäisiä juoksuaskelia tavataan joten lähiaikoina alkaa olla vauhtia talossa. Linda malttaa jo hengähtää hieman pentulaatikon ulkopuolellakin, havahtuu jälleen joka kerta kun jääkaappi avataan 😉 Painot alkaa olla jo kaikilla kilon paremmalla puolella ja kiinteää ruokaa pääsivät jo maistelemaan.

Tumma poika
Tumma poika
Häntäpoika
Häntäpoika
Musta pantainen
Musta pantainen
Musta pantainen
Harmaa pantainen
Harmaa pantainen
Ruskea
Ruskea

Iloa ja haikeutta

Molemmille tytöille odotettiin pentuja tiineysultran perusteella, Fiialle pientä pentuetta ja Lindalle isompaa.

Fiian oireet ja käyttäytyminen oli juurikin kuin tiineellä olevalla mutta vuorokausien paukkuessa yli, röntgenissa Fiia todettiin tyhjäksi ja epäiltiin ettei siellä mahdollisesti ole koskaan ollutkaan pentua/pentuja 🙁 Tällaisina hetkinä luotan jatkossa vain omaan luottoeläinlääkäriin ja asiantuntevaan palveluun.

Linda oli hyvinkin tukevassa kunnossa ja tiineydestä ei ollut epäselvää.

19.8.2020 syntyi 5 komeaa, potraa poikaa, kuudes syntyi enkelipoikana. Syntymäpainot 210-281g. Joukkoon mahtuu yksi häntämutkainen poika.

Kaikki pennut ovat hyvinvoivia ja Linda on todella huikea, topakka äiti pojilleen. On ilo seurata tuhinaa ja tohinaa pentulaatikon äärellä <3

Kaikki pennut ovat varattuja.

Pentuhaaveita <3

Fiia ja Linda kävivät onnistuneilla treffeillä, toivotaan että meillä olisi pennuntuhinaa loppukesästä.

Fiia on astutettu hurmaavalla herrasmiehellä Hiisillä, Cavalriina´s Divo Difalco.

Fiia & Hiisi

Lindan sulho on Fico, Mendikan Fico Lunita.

Fico on luonteeltaan todella avoin ja sosiaalinen.

Linda & Fico

A-pennut 2 viikkoa!

Pennut ovat kasvaneet kohinalla ja painot ovat tuplaantuneet. Melkein kaikilla on jo silmät auenneet ja meno pentulaatikossa alkaa olla hoipertelevaa kävelyä.